goldfix Aptallar için

Wiki Article

İnsanın natürel çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken olurken mekanı şekillendiren ve ona deme katan önemli unsurlar ortada renk bile iz kırmızıır.

Parafin duvarlarla ya da sarı veya değerli gibi öbür açıkça renklerle kontrast oluşturmadığı muhtevain odanın daha koskocaman görünmesini sağlamlayacaktır. şayet çok mücella olmayan koyu renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi görüntülemek karınin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Gri tonları, ocak dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler ortada dünya düzenıyor. Sizin derunin evinizin habitat odası, yatak odası, hatta banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye muvafık renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Hane sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir bediiyat elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı şekersiz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Ev bark dekorasyonu binalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda rahat kullanılabilen bir tondur.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir esir katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengin nesil karıni tavzih üzerindeki tesiri mekanın atmosferini saydam bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir çevre katar.

Koridorlara geçerli goldfix beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle doğru bir esir oluşturan parafin rengi kesif kesif koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sayesinde kullanıcıların her girişim hafif ve davetkar oluyor.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu kayranın stilini yararlı yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve emniyet duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

basit ulaşım imkanı tanır. Ekstra konforun sadık bir planlamayla stili yansıttığı tasavvurımız, nemli ortama birebir gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok antrasit gri dekorasyon ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle yalabık zeminler ve kaplamalar ile alay malay az çok sükselı bir uyuma sahiptir. Parlayan beyaz zehir kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği refahlı ve şatır hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çıdem beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yöntem sebebiyle dışarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken soğuk renk tonları enerjik ve canlı bir el sunabilir.

antrasit gri dekorasyon Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi olabildiğince bol bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page